New Moon Balkan
Dobrodošli na New Moon Balkan forum.
Stavite avatar,budite redovni,poštujte pravila i uživajte.
Ako bude problema sa registracijom,možete se obratiti Administratorima.

Admin team

You are not connected. Please login or register

Goto page : 1, 2, 3  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down  Poruka [Stranica 1 / 3.]

Edward's honey

Glavni Administrator
Glavni Administrator
..."Kada neka prica zahteva da bude napisana,ne moze joj se odoleti.Sto sam vise pisala postajala sam ubedjenija da Edward zasluzuje da se ova prica napise.Prvo sam planirala da celu knjigu postavim ovde,na svom zvanicnom sajtu,ali sam se predomislila iz dva razloga,najvazniji je to sto je Edwardova verzija mnogo duza od Belline-Edward razmislja i vaga sve.Nisam ni do pola stigla,a vec sam blizu 300.strane.Drugi razlog sto sam promenila je misljenje je pomalo smesan-jednostavno bih zaista zelela da imam lepu,ukoricenu verziju Ponocnog sunca koju bih stavila pored Sumraka na vrhu svog stola.Zato cu pokusati da je objavim kao dopunu Sumraku.Potrajace zato sto na njoj mogu raditi samo izmedju korekcionih poslova,ali se nadam da cu jednog dana ugledati Ponocno sunce na polici pored Sumraka,Mladog meseca itd... "

Skinuto i prevedeno sa njenog zvanicnog sajta.

I think it was the bear, growling inside him. Making him do bad things. Nothing that Tristan did was truly his own fault. It was the bear.
Korisnički profil http://www.facebook.com/profile.php?id=100000833493640

nessie

Šta se dešava sa Džejkom?
super shto nastavlja da je pishe...jedno vreme je kruzhila pricha da nece vishe da je pishe zbog ne poshtovanja privatnosti...ili tako neshto..kao fanovi su se dokopali dela knjige i postavili a ona je htela da je odjednom celu izda....ili tako neshto...:)

Korisnički profil

MoOn Girl

Co-Administrator
Co-Administrator
E a nije mi jasno kako su uspeli da se dokopaju...Ja iskreno ne zelim da citam to sto je izdato,jer cu puci kad budem zavrsila...

Little Nemo:I can remember a long time ago.Long before my birth.I was waiting with those who were not yet born.
When we're not born yet,we know everything.Everything that will happen.
When it's your turn,the Angels of Oblivion place a finger on your mouth."Shh..." It leaves a mark on the upper lip.
It means that you have forgotten everything.But the angels missed me.
Mr. Nobody

Jump and touch the sky
Korisnički profil http://www.newmoon-balkan.com/forum.htm

Edward's honey

Glavni Administrator
Glavni Administrator
Ne zna se kako je procurelo u javnost...Jedna kopija je bila kod Roberta,ali nije debil da to objavi...
Tacno tako,kruzile su glasine cak je i ona sama insinuirala da je nece zavrsiti bas zato sam morala da skinem i prevedem ovo sa njenog zvanicnog sajta... Ipak ima nade Very Happy
Ja sam pocela da citam,cak sam i na Twilight Boysima prevodila na letnjem,ali nisam zavrsila...Jako mi se dopada,mnogo je bolje od Sumraka i jako je dublje...

I think it was the bear, growling inside him. Making him do bad things. Nothing that Tristan did was truly his own fault. It was the bear.

MoOn Girl

Co-Administrator
Co-Administrator
Ja nemam srca da citam Very Happy
Jer cu da padnem u depresiju posle kad procitam sve

Little Nemo:I can remember a long time ago.Long before my birth.I was waiting with those who were not yet born.
When we're not born yet,we know everything.Everything that will happen.
When it's your turn,the Angels of Oblivion place a finger on your mouth."Shh..." It leaves a mark on the upper lip.
It means that you have forgotten everything.But the angels missed me.
Mr. Nobody

Jump and touch the sky
Korisnički profil http://www.newmoon-balkan.com/forum.htm

Edward's honey

Glavni Administrator
Glavni Administrator
hahaha...znam kako ti je Very Happy

nessie

ja sam pochela na engleskom i super je...:) bash je bolje iz njegovog ugla...:)

Korisnički profil

Edward's girl

Otkrivaš da je Džejk vukodlak
Ja sam prochitala ovih 12 poglavlja shto se mozhe naci na netu i mnogo mi se dopada ali vishe iz Belline verzije.Zato shto sa Bellom mozhemo da se poistovjetimo dok chitamo,sve te njene nesigurnosti,njena ljudska razmishljanja.Edwardov ugao je savrshen.

Korisnički profil

Edward's honey

Glavni Administrator
Glavni Administrator
A meni je ipak bolje iz njegovog bas zato sto mi je sve to novo,jer on nije covek pa dok se uzivis u ulogu lika o kome citas...Ne znam,a mozda je to jer sam Sumrak davno citala pa me Ponocno sunce vise privlaci :)

Edward's girl

Vjerovatno zbog toga xD

Korisnički profil

Vesna

Dobrodošli u Forks
Dobrodošli u Forks
Ja sam samo dopola čitala i super je Very Happy

Korisnički profil

*Allex-Bella Cullen*

U Italiji spašavate Edvarda
U Italiji spašavate Edvarda
Baš mi je drago da nastavlja pisati...jer sam čula da knjiga neće biti završena...jedva čekam jednog dana da je pročitam...pročitala sam prvih 8 glava te knjige i stvarno je predobra :)

Korisnički profil

*Emmett's teddy girl*

JEEEJJJJ!!!To mi reciii!!x)))..Jedva cekammm!!!:))))) :24: :27: :lol!:

Korisnički profil

Jacob fan<3

Bas super Very Happy

Korisnički profil

Miss Maryja

Srećeš Kalenove u školi
Srećeš Kalenove u školi
procitala sam prvih 8 glava na jednom drugom forumu ali cu se potruditi da skupim dovoljno postova da mogu ovde da citam!!!!!!!!!

Korisnički profil

cullen vampirica

Najveći si fan
Najveći si fan
Super.... :35:

Korisnički profil

*minja*

Dobrodošli u Forks
Dobrodošli u Forks
extra...ja sam procitala 8 glava i mnogo mi se svidja :)

Korisnički profil

Edward's honey

Glavni Administrator
Glavni Administrator
Nadamo se da ce zavrsiti :)

cullen vampirica

Najveći si fan
Najveći si fan
Ja jedva cekam da i nju procitam...tako mi se svidja...

Korisnički profil

ivajust

Dobrodošli u Forks
Dobrodošli u Forks
Midnight Sun je extra u svakom pogledu! Najjaca mi je knjiga cele sage! iskreno se nadam da ce Stef sto pre zavrsiti
Stephenie :43:

Korisnički profil

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]  Poruka [Stranica 1 / 3.]

Goto page : 1, 2, 3  Next