New Moon Balkan
Dobrodošli na New Moon Balkan forum.
Stavite avatar,budite redovni,poštujte pravila i uživajte.
Ako bude problema sa registracijom,možete se obratiti Administratorima.

Admin team

You are not connected. Please login or register

Prethodna tema Sljedeća tema Go down  Poruka [Stranica 1 / 1.]

1 Knjiga Bri Taner konačno u rukama članova on pon kol 02, 2010 10:07 pm

Aquamarine

Co-Administrator
Co-Administrator
Konačno! Knjigu Kratak,drugi život Bri Taner može se naći u prodavnicama Srbije po ceni od 756 din. Naravno ako
kupujete u zvaničnoj Evro Guintijevoj knjižari možete je pronaći za 605 din. A u Hrvatskoj se može naći za 110 kn
u svim knjižarama Alogoritma. Pa naši članovi su odmah otrčali i kupili knjigu,pa su podelili svoja mišljenja sa nama.
MoOn Girl,Alma Hale Volturi,Edward's honey,phoenix00 i Edward and Bella su izneli svoja mišljenja o knjizi,pa da ih čujemo.

MG: Knjiga je predobra.Ja sam prosto oduševljena. Lik Bri me je oduševio.Njeno ponašanje i viđenje na sve.
Omiljena scena:Hmm,Ajde kada su u pećini. Kraj mi je jako tužan,krivo mi je što je nisu poštedeli.A Volturi su me jako razočarali.

AHV: Pročitala sam knjigu i presuper je. Naj mi se sviđa na kraju kada se preda pa sve do dolaska Džejn,a ne sviđa mi se što je Bree umrla i što je Diego umro. Očekivala sam da ce Volturi želeti poraz za Cullenove,ali nikada nisam mislila da će Viktoriju podržavati
u tome i ne činiti šta je po zakonu njihova obaveza.

EH: Moram reći da me knjiga oduševila i Stefani je još jednom dokazala da je sjajan pisac.
Cela priča mi se jako dopada i drago mi je što je Slejd u sceni u filmu kada se sukobljavaju Volturi i Kalenov koven koristio dosta rečenica i delova iz ove knjige. Napokon mi je jasan onaj deo kada Edward kaže Džejn nešto na fazon da su Volturi došli pola sata ranije, ostvarili bi svoj cilj. Knjigu
Pomračenje sam davno čitala, ali koliko se sećam tu se ne spominje to da su Volturi znali za Viktorijine namere i dopada mi se što je Stefani to objasnila u ovoj knjizi. Moram reći da mi se Bri dopala kao lik, ali ona u knjizi kaže da ima 15 ili 16 godina, čak se i ljubila sa Dijegom koji ima 18 ili
19, ali ona meni u filmu izgleda kao da ima 12 godina. Previše mi je Jodelle sitna za ovu ulogu, ali dobro i sama Stefani je napisala u knjizi da je Bri sitna. Odmah sam znala da su Rajli i Viktorija ubili Dijega, mada sam malo sumnjala kada je Rajli rekao Bri za tajno rukovanje, nindže i ostalo jer mi
nije palo na pamet da su ga mučili. Takođe, malo sam takoreći zamrzela Rajlija čitajući ovu knjigu. Mnogo je surov...Ne znam, ne mogu da razumem neke njegove postupke. Ipak, dokazano je da nije toliko loš jer je pokazao koliko ga je Dijegova smrt pogodila. Fred mi je takođe jedan od omiljenih
likova. Vidi se da je kul tip i onda kada je izazvao svima mučninu ne bi li zaštitio Bri i Dijega. Ima jako interesantnu moć i šteta što nismo videli više njega u knjizi.
Najlepši delovi su mi ona scena u pećini, i ova rečenica mi je apsolutno fantastična (kada Bri opisuje Džejn):
"Oči su joj imale baršunasti sjaj tamnocrvenih ruža."
Knjiga je puna fenomenalnih opisa, priča je jako lepa i fino teče. Jako mi je žao što Bri nije otišla sa Fredom za Vankuver nego je poginula. Knjiga je definitivno vredna čitanja.

P: Ja sam oduševljena knjigom, fenomenalna je i bilo mi je stvarno krivo što Bri nikako nije mogla drugačije da završi... Zavolela sam Bri, a Rajli me jeste nervirao, kao i Volturi, Fred je super lik... Naravno, čista petica!

EAB: Ovako jako mi se dopada i još više sam zavolela Bri. Dopada mi se njihov svet njenim očima. Dijego mi je super ali čim se nije vratio sa Rajlijem odmah sam posumljala.Rajli je jako surov i nekako mi je drugačiji nego u Pomračenju.Ali sam videla da mu je ipak Dijego bio drag. Žao mi je što Bri nije pobegla sa Fredom. On mi je takođe jako gotivan lik. Raul i Kristi su mi otpočetka bili antipatični. Jako mi se dopada kako je opisala Džaspera. "Njegove žutomrke oči su blistale, a držanje mu je davalo jedva obuzdanu
žestinu ljutitog lava." Sve u svemu knjiga je super napisana i Steph se još jednom dokazala kao izvrstan pisac.

Countless Error

Najveći si fan
Najveći si fan
Završeno i lock!

Korisnički profil http://www.nobodyfamiliar.deviantart.com

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]  Poruka [Stranica 1 / 1.]